Γάμος με θέμα το χρώμα 🎨 Προτάσεις και ιδέες για το πώς θα επιλέξετε τη χρωματική παλέτα του γάμου σας

Γάμος με θέμα το χρώμα 🎨 Προτάσεις και ιδέες για το πώς θα επιλέξετε τη χρωματική παλέτα του γάμου σας

Elegant, ρομαντικός, chic, vintage, rustic, μοντέρνος ή μποέμ γάμος, δώστε πνοή στο παιδικό σας όνειρο με το αγαπημένο σας χρώμα.

Όμορφοι και πρωτότυποι, οι γάμοι με θέμα τα χρώματα γίνονται πλέον ολοένα και πιο δημοφιλείς επειδή κάθε χρώμα έχει τη δική του σημασία.

Εμπνευστείτε από τις συλλογές που συγκεντρώσαμε.

Γάμος σε λιλά αποχρώσεις 

Μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση ενός γάμου είναι το λιλά χρώμα. Θηλυκό, ρομαντικό και super chic. Το λιλά είναι το απόλυτο χρώμα της σαιζόν όχι μόνο για τη γκαρνταρόμπα αλλά και για την παλέτα του γάμου. Αυτή η απόχρωση θα δώσει στο γάμο σας μια νότα δημιουργικότητας, πρωτοτυπίας και, ταυτόχρονα, ρομαντισμού, κομψότητας και μυστηρίου.

Προσκλητήριο με λεβάντα
Η παλέτα του λιλά χρώματος είναι πολύ διαφορετική - από λεπτό ανοιχτό έως σκούρο και πλούσιο. Οι ψυχολόγοι το συνδέουν με μια αίσθηση γαλήνης, την αρχή για κάτι νέο, φωτεινό. 
Γάμος με λεβάντες
Επιπλέον, το μωβ, που είναι μια απόχρωση του λιλά, λαμβάνεται με την ανάμειξη κόκκινου και μπλε, που υποδηλώνει την ένωση μιας γυναίκας και ενός άνδρα σε γάμο.
Γάμος με λεβάντες

Το λιλά χρώμα συνδέεται με την τρυφερότητα και την ελαφρότητα, επομένως πρέπει να χρησιμοποιήσετε ρέοντα και αέρινα υφάσματα, τόσο για το νυφικό φόρεμα όσο και για τις μπομπονιέρες που θα επιλέξετε.

Γάμος με λεβάντεςΜπορείτε επίσης να κάνετε χρωματιστές συνθέσεις λουλουδιών, ντεκόρ στο τραπέζι και στους τοίχους. 

Τα αξεσουάρ παίζουν έναν από τους κύριους ρόλους στη διακόσμηση της δεξίωσης του γάμου. Χάρη στις μικρές λεπτομέρειες δημιουργείται μια γενική εντύπωση αρμονίας.

Γάμος με λεβάντες

Λεβάντα, πασχαλιές, βιολέτες, παιώνιες, ορχιδέες, ίριδες, ανεμώνες, ζουμπούλια, νεράγκουλες ακόμα και τα τριαντάφυλλα μπορούν να είναι εξαιρετικές επιλογές για να γεμίσετε το γάμο σας με το αγαπημένο σας χρώμα.

Γάμος με λεβάντες
Ένας γάμος είναι ένα επίσημο γεγονός που θα μείνει στη μνήμη σας για μια ζωή. Δημιουργήστε ένα περιβάλλον με όλες τις λεπτομέρειες που αγαπάτε και σας προσδιορίζουν ως ζευγάρι και απολαύστε την αρχή της νέας σας ζωής.
Γάμος με λεβάντες

 

Γάμος σε μπλε χρώμα

Το βαθύ μπλε αποτελεί ένα βασιλικό χρώμα και είναι μια νέα τάση στους γάμους.

Το royal blue θα μπορούσε να ντύσει υπέροχα έναν καλοκαιρινό navy blue theme γάμο ενώ ένα luxury tableware σε floral ή γεωμετρικό μπλε pattern θα κέρδιζε τις εντυπώσεις σε κάθε στυλ γάμου! 

Γάμος σε μπλε αποχρώσεις

Δεν είναι τυχαίο ότι ο γαλάζιος ουρανός είναι σύμβολο της ειρήνης. Τα χρώματα του ουρανού και του νερού συνδέονται με την ευεξία, την ηρεμία, την ευκολία και την ηρεμία. Σε συνδυασμό με το λευκό χρώμα, το μπλε συμβολίζει τη φρεσκάδα και την καθαρότητα. 

Γάμος με μπλε ορτανσίες

Τόσο το νυφικό φόρεμα αλλά και το γαμπριάτικο κοστούμι σε διαφορετικές αποχρώσεις και τόνους με μπλε χρώμα θα ήταν η ιδανική επιλογή για μια κομψή εμφάνιση.

Μπλε στεφάνι για γάμο

Επιλέξτε μίνιμαλ διακοσμητικά μπομπονιέρας και υλικά με διαφορετικές υφές για να αποκτήσει ενδιαφέρον και ουσία κάθε σύνθεση. Συνδυάστε τα λουλούδια από το νυφικό headpiece με το στολισμό της μπομπονιέρας και της μπουτονιέρας τόσο του γαμπρού όσο και των κουμπάρων.

Γάμος με μπλε τριαντάφυλλα

Υπάρχουν αρκετά λουλούδια σε φυσικό μπλε χρώμα όπως οι ορτανσίες, τα delphiniums και οι υάκινθοι που συνδυάζονται υπέροχα με στάχυ, αγριολούλουδα ή με μπλε αμάραντο. Αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων θα σας δώσουν ένα αριστοκρατικό και φινετσάτο αποτέλεσμα.

Μπλε στολισμός εκκλησίας

Μία ευφάνταστη παλέτα χρωμάτων μπορεί να δώσει έμφαση και ενδιαφέρον ακόμα και στην πιο απλή διακόσμηση, και είναι αυτή που θα απογειώσει οποιοδήποτε χώρο και να συντελέσει στη συνοχή μιας ολοκληρωμένης εικόνας.

Γάμος σε μπλε αποχρώσεις

 

Γάμος σε λευκό και πράσινο χρώμα

Το πράσινο είναι το χρώμα της ίδιας της ζωής, της φύσης, της ανανέωσης. Βρίσκεται πλούσιο στο περιβάλλον και δηλώνει την υγεία, την ευεξία, την αφθονία και την ισορροπία. 

Γάμος με θέμα την ελιά

Επιπλέον, αυτό το χρώμα συνδέεται με την αφύπνιση της φύσης, και αυτό είναι πολύ συμβολικό για έναν γάμο, επειδή αυτή η γιορτή είναι η αρχή, η γέννηση μιας ισχυρής και φιλικής οικογένειας. Πολλές αποχρώσεις αυτού του χρώματος είναι ιδανικές για το ερωτευμένο ζευγάρι, του οποίου οι σχέσεις έχουν ήδη δοκιμαστεί από το χρόνο, αισθάνονται ειλικρινή συναισθήματα και είναι σίγουροι ο ένας στον άλλον.

Προσκλητήριο σε λαδί αποχρώσεις

Εμπνευστείτε από την αρμονία που υπάρχει στη φύση και επιλέξτε τις αποχρώσεις και τους συνδυασμούς ξεκινώντας από τα προσκλητήρια. Τα προσκλητήρια και οι ευχαριστήριες καρτούλες, που θα αφήσετε στα τραπέζια του γαμήλιου δείπνου σας. θα μπορούσαν να έχουν το διακριτικό χρώμα του φασκόμηλου. Από τα γράμματα, τους φακέλους, μέχρι και το graphic design του, αλλά και τις κορδέλες.Γάμος με θέμα την ελιά

Αντί το τετριμμένο μαύρο ή το μπλε, θα μπορούσατε να επιλέξετε μια απόχρωση του πράσινου- από το λαδί μέχρι και το απαλό χρώμα του sage- για το γαμήλιο κοστούμι σας.

Μπομπονιέρες με λαδί χρώμα

Εάν σας αρέσει η απλότητα, θα μπορούσατε να αποφύγετε τα κραυγαλέα χρώματα για τη γαμήλια ανθοδέσμη και όλες τις υπόλοιπες συνθέσεις και να επιλέξετε λουλούδια του αγρού, με τις φυσικές αποχρώσεις του πράσινου, σε συνδυασμό με το λευκό. 

Μπομπονιέρες με ελιά

Δημιουργήστε μια αιθέρια αίσθηση με αληθινά φύλλα ελιάς, διαφορετικά δώστε τις πινελιές που θέλετε επιλέγοντας το λαδί χρώμα για τις κατασκευές σας. 

Διακόσμηση γάμου με ελιά

Εάν επιλέξετε την ελιά ως θέμα διακόσμησης, κατασκευάστε μικρά μπουκετάκια με αληθινά κλαδιά που θα διακοσμούν τις καρέκλες των καλεσμένων ή αντικαταστήστε τα ροδοπέταλα, με φύλλα ελιάς, για τη στιγμή που θα βγαίνετε από την εκκλησία. 

Διακόσμηση κτήματος σε λαδί αποχρώσεις

Η γαμήλια τούρτα σας, μπορεί να αποτελέσει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, εάν επιλέξετε να τη διακοσμήσετε σε τόνους του πράσινου.

Τούρτα γάμου με κλαδί ελιάς

Η επιλογή των χρωμάτων του γάμου σας προκύπτει μέσα από μια διαδικασία έμπνευσης και σύνθεσης ιδεών που περιγράφουν καλύτερα το όραμά σας για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας.
Ξεκινήστε να ψάχνετε ιδέες και προτάσεις παντού, στο χώρο της εκδήλωσης, στη φύση, στην αρχιτεκτονική, σε έπιπλα, κτίρια, μοτίβα ακόμα και σε εμβληματικά αντικείμενα που θα έχετε κοντά σας εκείνην την ημέρα. Ιδέες από τα υλικά της διακόσμησης του σπιτιού σας, τα αγαπημένα σας λουλούδια ή τα λουλούδια εποχής, ή ακόμα και από την εποχή την ίδια. Τα αντικείμενα που συμβολίζουν τη σχέση σας και που έχετε δωρίσει ο ένας στον άλλο. Ιδέες και προτάσεις από τους αγαπημένους προορισμούς και τα ταξίδια σας, το αγαπημένο σας βιβλίο, φαγητό, ταινία, μουσική ή ακόμα και ρούχο.

Ακολουθεί video με tips και συμβουλές